Tentoonstelling/Fotoboek: De Mens achter Clerques (Frankrijk) – Exhibition/photobook: Les Gens derrière Clerques (France) (10)

Dit is de laatste foto die ik toon over mijn project “De mens achter Clerques”. Deze foto’s komen niet in de tentoonstelling, maar wel in een fotoboek.

De tentoonstelling gaat door van 8 tot 30 augustus in de straten van de gemeente Klerken (8650 West Vlaanderen) waarmee Clerques 50 jaar verbroederd is.

De tentoonstelling is opgevat als een wandeling door de gemeente en de foto’s hangen in de uitstalramen van de handelaren. Een folder is te bekomen in de toeristische dienst en bij de deelnemende handelaren en bij de fotograaf.

Van harte welkom op een zomerse dag  in een kleine gemeente in het achterland van de kust (18 km van Nieuwpoort, 6km van Diksmuide)

_ESK3363

7 thoughts on “Tentoonstelling/Fotoboek: De Mens achter Clerques (Frankrijk) – Exhibition/photobook: Les Gens derrière Clerques (France) (10)

  1. Een man die het nodige heeft meegemaakt, maar die ook bij tijd en wijle het genoegen mag smaken om een frisse wind door zijn haar te voelen gaan.

    • Hij was wat ziekjes en lag te slapen in de tuin toen ik er bij kwam, ik gaf hem de tijd niet om hem op te maken zodat zijn haar nog in de richting van zijn ligzetel lag. Het is de ex-burgemeester van de gemeente. Ik werd er goed ontvangen, ’t is leuk zo’n opdracht, als het ware een vrijgeleide voor boeiende fotografie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s