Reportage – mosselpluk Côte d’ Opale – 4 – Geplaatst op november 20, 2011 door Manu Schotte 4 De mosselen worden nu met een fijner zeef geschud en nogmaals gewassen met zeewater. Waarna ze in een gesloten kuip worden gegoten… om in netzakken te worden gedaan klaar om ‘levende’ vers te leveren aan winkels en restaurants. Share this:TwitterFacebookVind ik leuk:Vind-ik-leuk Laden... Gerelateerd
Manu, proficiat: een bijzonder dynamische serie, die goed het ferme ijltempo van het fysieke werk onder de weidse zeehemel tot uitdrukking brengt! Beantwoorden
Interessante reportage! Ze smaken lichtelijk anders dan de Zeeuwse … Eigenlijk ben ik de smaak van de Zeeuwse al vergeten, maar ik herinner me dat se wel erg smakelijk waren. Beantwoorden
Manu, proficiat: een bijzonder dynamische serie, die goed het ferme ijltempo van het fysieke werk onder de weidse zeehemel tot uitdrukking brengt!
indrukwekkend:)
Ik heb hier al ongelooflijk genoten van deze fotoreportage. Echt naar mijn hart!
Interessante reportage! Ze smaken lichtelijk anders dan de Zeeuwse … Eigenlijk ben ik de smaak van de Zeeuwse al vergeten, maar ik herinner me dat se wel erg smakelijk waren.